Старши треньорът на втория отбор на ФК ЦСКА 1948 II Валентин

...
Старши треньорът на втория отбор на ФК ЦСКА 1948 II Валентин
Коментари Харесай

Валентин Илиев: Трудно ще е след толкова много напускащи, но мисля, че ще се справим

Старши треньорът на втория тим на ФК ЦСКА 1948 II Валентин Илиев показа преди старта на зимната подготовка на отбора, че на процедура сега се гради нов тим.

Разделихме се с много момчета и безусловно ще би трябвало да градим още веднъж нов тим, тъй че съм уверен, че ни чака ужасно доста работа, само че в това време подобен вид провокации ми харесват, стимулират ме и мисля, че в последна сметка ще успеем да помогнем на още млади момчета да стигнат до първия тим, каквато ни е и задачата ", стартира Илиев.

" Настроението е положително, положително.Със сигурност може би на тях, на футболиститем им се е желало да починат още малко, само че ттябва да се захващаме работа, тъй като градим напълно нов тим или съвсем нов тим, тъй че няма време за губене ".

" Тя ще бъде напълно в София. Всяка една смяна, изключително, когато е обвързвана с такова огромно количество на напускащи футболисти, тя няма по какъв начин да не се отрази, само че ние взехме към 7, 8 индивида към днешна дата, споделям към днешна дата, тъй като може да се усили броя, които имат капацитета да играят във Втора лига и да се развиват, само че това зависи единствено и само от тяхното предпочитание и на какво са подготвени, с цел да реализиран триумфи. Ние с каквото може ще бъдем потребни и ще им оказваме помощ, ще пожелаваме, ще ги напътсваме. Мисля, че имат капацитет, мъчно ще е след толкоз доста напускащи футболисти, само че мисля, че ще се оправим ".

" 7 контроли ще изиграем. Ще играем с тимове от Първа и Втора лига. Няма кой знае какви изненади. С Локомотив (София), Спартак (Плевен), Спортист (Своге), Струмска популярност, Монтана, Марек ", сподели Илиев.
 Синът на Валентин Илиев подписа с ФК ЦСКА 1948
Синът на Валентин Илиев подписа с ФК ЦСКА 1948

Това е негов първи професионаелн договор
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР